Menu

Serie 3 fik en fin start mod HB

image Lucas Messi Madsen spillede en fin kamp mod HB
04. april 2021 kl. 17:02

HfS’ serie 3 mandskab fik søndag en perfekt start på sæsonen med en 4-1 sejr ude over Horsens Boldklub. Sejren blev dog først hevet hjem i kampens sidste 10 minutter, hvilket set over hele kampen blev unødvendigt spændende, da De Gule var i førertrøjen fra start til slut.

Træner Ronnie Rasmussen var efter kampen nogenlunde tilfreds med spillet, og især med sejren.

- Vi har vel 4 store chancer som vi skulle have omsat til scoring allerede efter de første 15-20 min.

- Herefter taber vi lidt fokus omkring vores spillestil, glemmer at dække nærmeste mand og vores presspil hang ikke sammen. Kort før halvleg har Michael Miller et indlæg mod målmanden, hvor Victor Hansen sætter hovedet på og bolden går i en flot bue over målmanden til 1-0, så vi var foran ved pausen.

- I 2. Halvleg var planen, at vi skulle have mere tålmodighed, spille det sikre og komme mere over kanterne, hvilket ville åbne det meget kompakte HB hold mere op, men desværre lykkedes det ikke helt. Efter ca. 60 min. spil mister vi bolden på midten og HB omsætter det til mål, da vi bliver fanget for højt og med for mange fremme. 

- Efter 80 min., har Peter Graulund og Lucas Messi Madsen et rigtig godt pres sammen, og de fanger bolden og Peter vælger på 3. berøringen langt ude fra at sparke en følt inderside mod det lange hjørne som går rigtig flot ind.

- Kort tid efter får vi et gult kort midt på banen, ved at gå ind foran bolden ved et frispark, og da HB skal sætte bolden i gang, vælge de at spille Victor Hansen fri, som kunne løbe ned og sparke bolden ind til 3-1.

- Vores sidste mål står Peter Graulund og Søren Jochumsen for. Søren sender bolden langt efter bolden var havnet hos ham, og Peter løber fra sin modstander, og sparker den flot over deres målmand, som var kommet for langt ud af hans mål til 4-1 som bliver kampens resultat.

- Vi fik lidt malurt i bægeret, da Jonas kommer til skade ved HB’s mål til 1-1, og vi må forvente at han er ude i ca 1 måneds tid med en ankelskade. Så der skal arbejdes den kommende tid på at finde en erstatning til Jonas, og vi er heldigvis godt stillet med en stærk trup, så det forventer vi er løst til næste kamp, siger træner Ronnie Rasmussen.

Kampens spillere var Lucas Messi Madsen, Peter Graulund og Martin Lykke - der skal roses for deres gode indsats og hårde arbejde.