Menu

Mindeord: Ole Esbensen er gået bort

image
12. januar 2021 kl. 09:00

Det er med stor sorg, at vi i Horsens fS og AC Horsens modtog den triste nyhed om Ole Esbensens død den 9. januar 2021 efter kort tids sygdom.

Ole Esbensen var gul i hjertet og ydede en kæmpe indsats som frivillig leder i Horsens fS og AC Horsens gennem næsten 50 år.

Han har løst utallige opgaver for "de gule" som holdleder for rigtig mange ungdomshold i Horsens fS, og han trådte gerne til med en hjælpende hånd, hvis der manglede en træner eller en leder på et af holdene. På den måde har Ole været i berøring med et utal af mennesker igennem alle disse år og har påvirket unge som gamle, hvor han altid har været utrolig vellidt. Derved har Ole også haft en betydning for mange af de lokale førsteholdsspillere, som i tidens løb har slået sine folder på byens hold.

Hans store frivillige indsats kom også til udtryk i seniorafdelingen HfS, hvor han sammen med sin hustru Ida vaskede træningstøj og kamptøj for spillerne, og det foregik ofte både aften og nat. Ole Esbensen var også leder for serviceteamet, der gennem mange år har været en stor hjælp i forbindelse med afvikling af superligakampe og det Internationale speedway grandprix på CASA Arena Horsens.

Til det allersidste var Ole en aktiv del af klubben, og han var som holdleder med til at fejre sommerens oprykning til Danmarksserien, ligesom han var en aktiv del af afviklingen til Superligaholdets hjemmekampe.

Ole Esbensen var også kasserer i både HfS' støttefond og i HfS fodbolds støtteforening, og han blev i forbindelse med Horsens fS' 100-års jubilæum i 2015 æresmedlem af klubben.

En stor HfS'er er gået bort, og HfS/AC Horsens sender tanker til Ole Esbensens pårørende.

 

Æret være Ole Esbensens minde.